Efter silversmideskursen fick Citadellet likvidationer ab avveckla!

Det har nu gått ett år sedan Klas upptäckte glädjen i att skapa smycken av silver. Han tog en kortare kurs i silversmide och fastnade direkt för hantverket. För att fortsätta på egen hand bestämde han sig för att sälja det vilande bolaget och han lät Citadellet likvidationer ab avveckla åt honom. Det gick snabbt och smidigt.

Citadellet likvidationer ab erbjöd snabbavveckling

Anledningen till att Klas bestämde sig för att sälja sitt vilande bolag till Citadellet likvidationer ab var att de kunde betala ut hans aktiekapital på två dagars tid. Det här innebar att Klas genast fick loss pengarna som behövdes för en egen silververkstad i källaren.

Snabbavveckling fungerar särskilt bra för vilande bolag som är redo att läggas ner. Klas hade alla papper i ordning och då gick det rasande fort. På en veckas tid hade han beställt allt som behövdes för att komma igång med hobbyn.

/fil-med-plasthandtag.jpg

Klas är familjens smyckesmed

I början gick Klas på kursen och jobbade vidare hemma. Men sedan så bestämde han sig för att ta en paus från kursen och göra egna projekt. Idag är Klas hela familjens smyckesmed. Han har skapat alla möjliga smycken till barn och barnbarn.

Klas har fått en hel del komplimanger och vissa i familjen tycker att han borde starta ab igen och sälja sina smycken. Citadellet likvidationer ab säljer ju även lagerbolag så visst skulle han kunna komma igång snabbt med ett sådant bolag.

Men Klas tycker fortsatt att det räcker gott och väl att pyssla med smidet som hobby. Hans smycken förblir presenter till familjemedlemmar och nära vänner som uppskattar hans kreativitet och konstnärskap.

 

12 May 2022

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)