Gitarrplektrum i silver

Att spela gitarr är en hobby och en passion för mängder av svenskar, och för vissa till och med ett arbete. Något som många nya gitarrspelare har problem med, och även en del mer erfarna, är de ömma fingrar man kan få av att spela på de ganska vassa och hårda gitarrsträngarna. Plektrum är smarta små uppfinningar som man kan spela på gitarren med istället för att använda fingrarna, och för många är denna lilla detalj symbolisk för gitarrspelandet och kärleken till musiken. Gitarrplektrum i silver är kreativa tolkningar av denna symbol, och ger unika smycken som passar alla gitarr-och musikälskare som vill bära något personligt runt halsen. Tanken är alltså inte nödvändigtvis att man spelar med detta plektrum eftersom detta i vissa fall skulle kunna leda till att man totalförstör den dyrbara klenoden på de hårda strängarna.

Gitarrplektrum i silver för musikälskaren

Riktigt plektrum tillverkas av allt från metall och plast till sten och filt, och vad man gillar är till viss del en smaksak och varierar mellan gitarrspelare. Många nybörjare börjar med plastplektrum under sina allra första gitarrkurser för att sedan övergå till hårdare material i takt med att erfarenheten och självsäkerheten ökar. Det alla plektrum ger dig är ett bekvämare gitarrspelande och ofta också klarare, starkare och renare ljud. Men något de också har gemensamt är den speciella droppliknande formen som är perfekt anpassad till gitarrspel och är ett kärt hjälpmedel bland gitarrister på alla nivåer. Ett gitarrplektrum i silver är ett charmigt smycke som kombinerar silvrets vackra utseende med den karakteristiska formen av ett plektrum, vilket är ett idealt smycke för gitarr-eller musikälskare eller alla andra som uppskattar kreativa smyckedesigner.

Ett unikt smycke

Ett gitarrplektrum som silversmycke kan se ut på lite olika sätt beroende på om man väljer blankt eller matt silver, hur kedjan ser ut och sist men inte minst om man väljer att gravera det. Detta är en stor anledning till dessa smyckens popularitet bland både de som själva sysslar med gitarrspelande och andra, då graveringen gör varje silverplektrum helt unikt. Precis som med alla former av silversmycken kan du nämligen gravera in ord eller mönster som har en speciell betydelse för dig. Det kan exempelvis handla om ett inspirerande budskap, en rad ur en favoritsång eller om smycket ska ges bort till någon speciell, en kärleksförklaring. Valmöjligheterna är oändliga och endast din fantasi sätter gränserna.

En speciell gåva

Gitarrplektrum i silver görs ofta för hand vilket innebär att priset är lite högre än vanliga massproducerade silversmycken. Men å andra sidan får du ett helt unikt smycke av allra högsta kvalitet, och det är oftast dessa som får en så stark mening för oss. För dig som känner en musikälskare är detta den perfekta presenten till nästa födelsedag eller högtid. Vare sig det handlar om en partner eller bandmedlemmar kommer detta garanterat bli ett kärt plektrum som följer dem resten av livet.

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)