Frakta silverhästar

Kanske är detta ett udda ämne men att frakta stora silverföremål kan behöva en egen beskrivning.

Det är nu för tiden vanligt att människor flyttar kors och tvärs över hela jorden. Utbildning, jobb och familj kan göra att man väljer att flytta till andra länder. Lika vanligt är det att man tar med sig hela sitt bohag, och ofta tar man hem ännu mer än man hade med sig. Bor man tillfälligt i ett annat land är det lätt att hitta trevliga saker man vill ha med sig hem. Bor man tillfälligt i Italien är det lätt att skaffa sig lite italiensk marmor som man gärna vill ha med hem.

Bor man i mexikanska Taxco (som sägs vara något av en legendarisk silverstad) är det lätt att fastna för silverförgyllda hästar. Men hur i hela världen fraktar man hem silverförgyllda hästar i naturlig storlek, tänker du..?

Jodå, man kontaktar ett företag som tillverkar skitdyra specialemballage. Har du råd med silverförgyllda hästar har du säkert råd med emballage och frakt hem till Sverige. Vill du läsa mer om specialemballage och hur du fraktar hem stora och otympliga saker som du hittat utomlands kan du läsa mer på de här länkarna:

29 Jun 2013

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)