Kommer silversmideskursen kräva läkarintyg tävlingar i utlandet kräver?

Det spelar ingen roll om kursen kommer att avslutas med en liten tävling i silversmide. Om du ska åka till Frankrike för ett särskild seminarium om silversmide behöver du inte ansöka om läkarintyg tävlingar i samma land kräver.

Läkarintyg tävlingar kräver handlar om hälsa

Om du ska åka till ett land som Frankrike eller Italien för att tävla i en sport så måste du ha ett läkarintyg för tävlingar i det aktuella landet. Det betyder att du går till en läkare som undersöker din hälsa och sedan intygar att du kan vara med och tävla.

Det här är inte samma sak som att åka till Frankrike för att delta i en silversmideskurs. Den är förvisso också rätt så fysiskt och krävande, men inte på så vis att du måste bevisa att du kommer att klara av det hela och inte kan förväntas bli sjuk av arbetet.

När behövs det läkarintyg?

Läkarintyg för tävlingar blir aktuella då du ska vara med i ett maraton eller tävlingar som Iron Man i ett annat land. Då brukar arrangören tala om vad som ska vara med på intyget. Det brukar vara så att de vill se att ditt hjärta och dina lungor är i god form. De kan också vilja få information om tidigare skador som kan påverka din medverkan i sporteventet.

Om du mot förmodan förväntas ha med dig ett intyg om din hälsa till silversmideskursen så kan det ha mer att göra med saker som vaccinationer. Det är inte alls säkert att du måste gå till läkare för att få den här typen av hälsointyg.

/mercedes.jpg

 

2 Oct 2022

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)