Silverfärgade galgar är vackra

Ingen seriös butik kommer att inreda med silver då detta material är dyrt och måste putsas med jämna mellanrum. Men galgar som är silverfärgade är vanliga. De är gjorda av stål och har en kvalitet som är viktig. När kunder ska plocka av kläder från ställ med jämna mellanrum så är det viktigt att galgarna har rätt form.

Galgar av olika material

Det finns galgar av olika material. Trägalgar kan också vara väldigt smidiga att använda sig av. Om de är välgjorda så har de en mjuk form. Men billigare trägalgar kan faktiskt vara ett sämre val. Då det finns ställen på galgen som inte är mjuka och som kanske har stickor som kan skada kläder så blir det ett problem. Galgar som är silverfärgade är mjuka både för den som tar i galgen och för kläderna som dras mot den.

Plastgalgar är också populära. De är lätta att hantera och kan också vara mycket kostnadseffektiva. En plastgalge kan vara gjord för barnkläder eller ha flera olika delar som då den används för underkläder för kvinnor.

Galgarna som förblir vackra

Det finns en stor fördel med galgar som är silverfärgade och det är att de för det mesta förblir vackra länge. Plast och trä kan lätt slitas. Plasten som slits mister färg och trä kan bli farligt både för människor och kläder.

Men den smidiga metallgalgen förblir fin år efter år. Då den är gjord av rostfritt stål så kommer den att fortsätta blänka. Det räcker att då och då torka av för att se till att galgarna är rena.

Stöldbegärliga galgar

Galgarna av stål som är lite tyngre är stöldbegärliga. Det finns lite olika sätt att komma omkring detta. En del butiker satsar på system med galgar som sitter fast i ställ. Då kan kunden inte ta med sig galgen i väskan eller i påsen efter ett köp. Den här typen av galgar kan vara smarta då de fortsatt har en del som man kan ta av. Men utan den ordinarie kroken så är de inte värda att plocka med sig hem.

En del tänker att det inte är värt att investera i dyrare butiksinredning då den kan försvinna så lätt. Så är det ju ofta med galgar. Men samtidigt så är det viktigt att tänka på vad inredningen signalerar. Ska du sälja lite dyrare kläder så blir det märkligt att presentera dessa med billiga galgar som inte ens klarar tyngden av kavajer och andra kläder.

Hög kvalitet är viktigt

Det finns en stor mening med att satsa på galgar som har silverfärg och annan inredning som är lite dyrare. Hög kvalitet får betydelse och det kan många gånger vara så att den risk man tar i form av stulna galgar jämnar ut sig av att kunder tycker om butiken. När det är lätt att plocka fram kläder och prova så är det en stor fördel för butikens försäljning. Det är något som måste beaktas då material för galgar ska väljas.

8 Jul 2018

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)