Snabbavveckling och sedan silversmide på heltid

Det finns fina kurser för den som är nyfiken på silver och silversmide. Även om du inte har en bakgrund inom silverkonsten kan du som pensionär lära dig hur det hela går till. Efter många års arbete med bolag kan det vara dags att välja snabbavveckling för att få tid till hobbyn och utveckla den på riktigt.

Men hur går snabbavveckling till?

Ett vilande bolag har pengar i form av aktiekapitalet. För att få loss dessa pengar måste bolaget avvecklas. Det här är inte svårt men om du sköter avvecklingen själv får du räkna med flera månaders tid innan du ser pengarna. Med snabbavveckling går det mycket snabbare.

Om du säljer det vilande bolaget till ett företag som utför likvidationerna får du pengarna på en gång. Detta blir minus den avgift som bolaget tar men den brukar inte vara hög. Saken är den att du får pengarna som du verkligen kan behöva för att komma igång på riktigt med din silverhobby.

Pengar till arbetet med silver

Det kostar med kurs och när du vill syssla med silver på egen hand hemma får du ju betala för saker som verktyg och silvertråd. Silver är inte lika dyrt som guld men det är heller inte billigt. Om du kan genomföra en snabbavveckling och få ut pengarna ur bolaget snabbt har du mycket att vinna på det.

Då kommer du ju att ha ekonomin för att köpa in material och för att komma igång med silversmidet. På grund av detta kan det verkligen vara att rekommendera att sälja bolaget och avveckla med hjälp av en bolagsservice som vet vad de sysslar med.

På ålderns höst vet du att det inte finns någon mening med att komplicera saker och ting. Vem vet hur länge du kommer att kunna njuta av att jobba med silver som en hobby? Bättre att välja snabbavveckling och komma igång med det som ger dig glädje på en gång!

6 Jun 2021

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)