Starta bolag snabbt som silver

Du vet precis vad ditt bolag ska göra och du ser hur verksamheten kommer att utvecklas snabbt med hjälp av en tät affärsplan som du redan har på bordet. Det finns redan kunder som står redo att köpa av dig. Nu återstår det bara att starta bolag så att du kan börja fakturera. Men att vänta två till tre veckor på att registrera bolag känns inte så attraktivt. Du vill ju komma igång idag!

Starta bolag med lagerbolag

Om du vill komma igång med din verksamhet utan att behöva vänta en dag till så kan du starta bolag genom att köpa lagerbolag. Det här kan fungera mycket bra. Lagerbolaget är redan registrerat så du behöver inte kontakta Bolagsverket och vänta på svar. Svaret har redan kommit till bolagsservicen som har registrerat bolaget.

Bolagsservicen har också betalat för aktiekapitalet och de kan nu sälja bolaget till dig så att du kan starta bolag utan dröjsmål. Det här kostar lite mer än om du själv hade skött registreringen. Men betänk att du på några veckors tid kan böja sälja. Det kan ju innebära en stor förtjänst. I varje fall om du verkligen är redo för att dra igång ditt bolag.

Om du har en bra affärsplan och kanske redan kunder som vill köpa så ska du se närmre på möjligheten att starta ditt bolag med hjälp av lagerbolaget. Det kan vara en investering som ger dig en mycket bra start där du kan fokusera fullt ut på det som du kommer att jobba med.

13 Sep 2018

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)